Zonnepanelen op het dak: goed voor de planeet én uw portemonnee!

Informatieavond: 19 maart 2024 (19.30 – 21.30 uur)

Locatie: L.O.F.T. Pomonaplein 49A

Sterk op Stroom organiseert opnieuw een aantal informatieavonden voor VvE’s in onze wijken. In de Vruchten- en Heesterbuurt is slechts 7% van de VvE-daken voorzien van zonnepanelen. Dat kan en moet beter.
Want zonnepanelen dragen bij aan een duurzame energievoorziening. Het draagt bij aan een groene buurt en we worden minder afhankelijk van stroom die fossiel wordt opgewekt.
Maar zonnepanelen zijn óók goed voor de portemonnee. Zeker nu de Salderingsregeling wordt voortgezet. De terugverdientijd van de investering blijft relatief kort. In 6 tot 9 jaar is de investering terug verdient. Zelfs nu energiemaatschappijen een terugleverheffing aan klanten opleggen.

Maar hoe pak je dat aan? Hoe krijg je andere bewoners mee? Zijn er subsidies? En waar vind je een betrouwbaar installatiebedrijf?

Sterk op Stroom de energiecoöperatie voor en van de Vruchtenbuurt en omringende wijken organiseert dinsdag 19 maart 2024 een informatieavond over dit thema.

–  Enkele VvE’s uit de wijk vertellen hoe zij met succes PV-panelen hebben geplaatst.
   Welke problemen kwamen ze tegen en hoe hebben ze die opgelost? Wat betekent
   het voor de energierekening? Echte praktijkvoorbeelden!

–  Een deskundige van de VVE-balie van de gemeente Den Haag beantwoordt alle
   juridische vragen m.b.t. besluitvorming binnen VvE’s en welke subsidies er zijn.

 

Meldt u zich s.v.p. aan via onderstaande knop

 

Aanmelden VVE informatieavond 19 maart 2024

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 19 maart 2024, om 19.30 uur.
Deelname is gratis. De locatie is afhankelijke van het aantal aanmeldingen maar zal in de wijk plaats vinden. We zullen u na aanmelding per mail informeren waar de informatieavond plaatsvindt.