COLLECTIEVE ZONNEDAKEN

Neem deel aan een collectieve zonnedak van Sterk op Stroom!!! 

Collectief zonnedak mogelijk maken?
U wil graag zonnepanelen, maar uw dak is niet geschikt? Uw VVE-werkt niet mee? U ziet op tegen alle rompslomp? Dan is een collectief zonnedak wellicht een kans voor u!
Energie coöperatie Sterk op Stroom heeft op de Aikido-school aan de Mient 277 met bewoner uit de Vruchtenbuurt een collectief zonnedak gerealiseerd. Bewoners uit de Vruchtenbuurt konden hier aan meedoen door een ‘aandeel’ te nemen in het collectieve zonnedak. Alle participaties in het dak zijn door de bewoners in de Vruchtenbuurt aangekocht. Deelnemen is alleen nog maar mogelijk als leden hun participaties kwijt willen en aanbieden aan burtbewoners via Energie coöperatie Sterk op Stroom.
Indien u daar aanspraak op wilt maken kunt u zich op de lijst van geïnteresseerde laten plaatsen. Mail dan even met het team Zonnedak via arie.visser@sterkopstroom.nl 

“Dit collectieve zonnedak draagt bij aan een duurzame Vruchtenbuurt. Het vermindert onze afhankelijkheid van gas en andere fossiele brandstoffen. En het vormt een volgende stap op weg het lokaal opwekken én slim delen van duurzame opgewekte stroom in de wijk 
(een
smartgrid), lokaal opwekken en onderling delen; daar staat Sterk op Stroom voor.
Samen met de andere duurzame wijk initiatieven
Warm in de Wijk / Duurzame Vruchtenbuurt (aanleg warmtenet) en Vruchtenbuurt Deelt (deelauto coöperatie) maken we de Vruchtenbuurt de meest duurzame wijk van Den Haag.
Dat doen we samen als buurtbewoners én zonder winstoogmerk.”

Belangrijke spelregels.
informatiedocument en participatie voorwaarden.
-Collectieve zonnedak aan Mient 277 bestaat per zonnepaneel uit 9 participaties van elk €50,- 
-Deelname is altijd inclusief een lidmaatschap van Sterk op Stroom.
-Inschrijving kan als buurtbewoner uit de Vruchtenbuurt of naastgelegen buurten in de zogenaamde “postcoderoos” met postcodes 2565, 2564, 2547, 2552, 2555, 2563, 2566. Zie afbeelding.

Informatie update over het zonnedak ontvangen?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte…

[ninja_form id=’5′]

Hallo, leuk dat je onze site bezoekt!

Meld je aan om de Sterk op Stroom nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.