Opladen. Op vakantie iets wat wij graag allemaal even doen. Met een boekje, voetjes even omhoog. Een stuk verdwalen (of noemen we dat een wandeltocht?), op de fiets of in een dorpje. Opladen. Bijkomen. Wij wensen u een mooie vakantie toe!

Opladen heeft op vakantie ook een ándere associatie. Eerlijk… niet allen onze puber dochters zijn een beetje verslaaft aan elektriciteit. Op de natuurcamping nabij de Franse wijnvelden of in de Italiaanse Alpen is het best handig even de mail te checken, een krantje te lezen, met een appje wat foto’s te verzenden, of handig even de volgende overnachting alvast boeken.
Naast de uitdaging onszelf duurzaam op te laden op vakantie, komt daarmee de een ander uitdaging aan het “licht”. Hoe laden we die smartphone, de zaklamp of misschien zelfs de auto nou duurzaam op als we op vakantie zijn?

Wij bij Sterk op Stroom zijn heeeeel benieuwd naar jullie “standaard” oplossingen of creatieve innovaties om aan “prik” te komen. Mail (of app) ons een fotootje en wij geven de plaatjes een mooie plek op onze website.

  
script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script