Energie Coöperatie Sterk op Stroom helpt de Vruchtenbuurt te verduurzamen. Buurtbewoners verminderen hun CO2 uitstoot door zélf zonnepanelen op hun dak te leggen of door sámen te investeren in een collectief zonnedak.
Alle zonne-energie die we als buren in de Vruchtenbuurt opwekken willen zo veel als mogelijk ook ín de wijk gebruiken.  Waarom dat slim is en hoe dat in zijn werk gaat legt dit filmpje heel goed uit…

De lokaal opgewekte duurzame energie kunnen wij in de wijk met elkaar delen. Om ‘energie te kunnen delen’ moet je samenwerken met een energieleverancier. Sterk op Stroom werkt hiervoor al een poos samen met All in Power. Enkele leden hebben, als proef, al een jaar lang ervaring opgedaan én energie gedeeld met elkaar via All in Power. Dat verliep prima. Nu is het moment aangebroken om dat aan alle leden van Sterk op Stroom aan te bieden. Doet u ook mee?

“Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan het experiment “Energie delen” van Sterk op Stroom en All in Power. Het is allemaal prima verlopen. Door inzicht in mijn opwek, verbruik kon de kosten kon ik slim energie gebruiken. Goed voor de energietransitie en balans op het net en mijn portemonnee!”

Renee

4 april: ledenavond “energie delen”
– Verduurzaming van de Vruchtenbuurt, de coöperatieve ontwikkeling van Sterk op Stroom, maar zeer waarschijnlijk ook de besparing op uw energie kosten.
– De wijze waarop Sterk op Stroom en All in Power samenwerken.
– Het aanbod:

  • Dynamisch contact.
    Een aanbod met een dynamisch tarief, een energieprijs die per uur verschilt, op basis van te verwachte vraag en aanbod van de duurzame stroom in Nederland.
    LET OP: Voor dit aanbod is slimme meter noodzakelijk!
  • Jaarcontract.
    Een aanbod met een vast tarief. Wij verwachten dat dit aanbod voordeel kan bieden aan leden die nu een variabel contact hebben en géén slimme meter.

Er is deze avond voldoende tijd om met elkaar te praten over dit aanbod, het is wellicht slim vooraf uit te zoeken hoe het zit met uw energiecontract zodat u het aanbod goed kan vergelijken.

Deze ledenbijeenkomst is, zoals de naam al zegt, alléén toegankelijk voor leden. Sterk op Stroom hecht groot belang aan het goed en gefaseerd aanbieden van dit aanbod; daarom is het ook echt alleen beschikbaar voor de leden.
Wil je komen? Dan vragen wij je om voor vóór 26 maart aan te melden via info@sterkopstroom.nl

wanneerdinsdag 4 april 19.30 uur
waar: Tuinpaviljoen ’t Ei in de Limoenhof ( ingang poort Mient 351)
wie: Leden van Sterk op Stroom.

Verzoek om je voor 26 maart aan te melden via info@sterkopstroom.nl