Sterk op Stroom is ontstaan vanuit Groene Mient. De bewoners van Groene Mient hebben laten zien dat je als bewonersinitiatief veel kunt bereiken en zij zijn dan ook de eerste 33 leden van de energie coöperatie Sterk op Stroom.
De missie van Sterk op Stroom is om de Vruchtenbuurt te verduurzamen en de energietransitie in onze wijk op een innovatieve en slimme manier aan te pakken. Vanaf maart 2021 zijn we ‘de buurt ingegaan’, op zoek naar verdere samenwerking met bewoners van de Vruchtenbuurt. 
Op dit moment zijn 75 huishoudens lid van Sterk op Stroom en 4 ondernemers uit de wijk.

Jan Willem, bewoner in de Vruchtenbuurt en Barbara eigenaresse van Café Op de Hoek, vertellen in een dubbel interview waarom zijn mee doen met Sterk op Stroom. Lees het interview HIER!
Paoline oprichtster van Halo Jobbing, heeft een kort filmpje met ons opgenomen. 

75 huishoudens 4 ondernemers lid van Sterk op Stroom, dat is een mooi resultaat in een paar maanden tijd. Natuurlijk willen we nog verder groeien en meer mensen mee laten doen. Heb jij buren of kennissen uit de wijk waarmee je hierover in gesprek zou willen gaan? In de gemeenschappelijke ruimte van Groene Mient ontvangen we graag kleine groepjes buren om met elkaar over de plannen van Sterk op Stroom te praten. We horen het graag via info@sterkopstroom.nl

script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script