Ook Sinterklaas krijgt energie van met elkaar energie opwekken. Na zonnepanelen op het dak in Spanje overweegt hij het dorp aldaar in te trekken. Niet om cadeautjes en snoep af te geven, maar om met de mensen “het samen opwekken” te beleven! 
“Stroom met elkaar delen, dat is toch geweldig, Piet?” roept hij van het dak. Piet knikt, hij denkt aan het opladen van de e-bike en het gemak. Minder hoge kosten bij het aanleggen van nieuwe koperkabels in de straat, en een energie gemeenschap die voor duurzaamheid staat.  
Sint en Piet zijn zo blij dat de leden van Sterk op Stroom zich inzetten voor een duurzame aarde, zij hebben er gewoon wat extra lekkers voor meegenomen; van onschatbare waarde!

Nieuwsgierig wat het is en trek in iets voor bij de thee?  Stuur ons op info@sterkopstroom.nl een energiek en duurzaam Sintgedichtje en je beleeft het mee…

De Sint ondersteunt Sterk op Stroom! Nog geen lid? Klik HIER (voor meer informatie) en doe het gewooo…

 

Duurzame Sinterklaas | Simpel Duurzaam

script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script