Wij delen hier graag de nieuwbrief van onze partners Warm in de Wijk. In 2015 begonnen als voorloper in de Vruchtenbuurt als het gaat om de wens ‘van het gas af’ te gaan.
Gratis en laagdrempelig advies over de energiebesparende maatregelen die u sowieso kunt nemen?
Het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden om oppervlaktewater en/of rivierwater in te zetten als warmtebron voor deel van de Vruchtenbuurt?
Informatie over de restwarmte van de geothermiecentrale aan de Leyweg als mogelijke warmtebron?
Om maar een aantal onderwerpen te benoemen.

Draagvlak in de wijk is natuurlijk een essentiële voorwaarde! Informeren is een belangrijke stap. Lees daarom de nieuwsbrief van Warm in de Wijk.

De Vruchtenbuurt is één van de tien door de gemeente benoemde ‘Groene Energiewijken’, waar de energietransitie als eerste gaat plaatsvinden! Wilt u meer weten over Warm in de Wijk en onze nieuwsbrief ontvangen, mail dan naar info@warmindewijk.nl.

Team Sterk op Stroom

Nieuwsbrief Warm in de wijk - MAART 2021

In deze editie: TV West op  bezoek, maak kennis met
Jessica Rietveld en doe mee aan de ontwikkelingen van Sterk op Stroom!

Lees MEER…

Nieuwsbrief Warm in de wijk - November 2020

In deze editie: Het onderzoek binnen het programma ‘WarmingUp’, waar we als Cooperatie Duurzame Vruchtenbuurt bij zijn aangesloten. WarmingUp is een groot nationaal onderzoeksprogramma.

Deelnemers (geen keninis niveau vereist) worden op 9, 10 en 26 november gesproken.

Lees MEER…

script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script