Mijn naam is Nienke Timmerman en ik ben vierdejaars student Ruimtelijke Ontwikkeling/ Climate and Management aan de Haagse Hogeschool. Bij deze studie heb ik onder andere geleerd over de energietransitie en verduurzaming van de gebouwde omgeving. In een project over de wijk Tanthof, in Delft, heb ik samen met medestudenten een energiestrategie en roadmap gemaakt over de energietransitie en hoe zij van het gas af kunnen. Dit kan ik goed gebruiken in mijn huidige stage bij de energie-coöperatie Sterk op Stroom. Tijdens de komende 10 – nu nog 9 –  weken ben ik stagiaire bij Sterk op Stroom, onder de begeleiding van Oda Kok en Willie Berentsen, en doe ik onderzoek naar buurtparticipatie in de Vruchtenbuurt. Het gaat in mijn onderzoek om de ontwikkeling van het smart grid systeem, waarbij de energie lokaal opgewekt, gedeeld en gebruikt wordt. Ik hoop tijdens de thema avonden en het vliegerfeest kennis te maken met de leden van Sterk op Stroom.

script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script