De energie transitie. Een groot onderwerp, waar veel over gezegd kan…. Dat is precies wat Glenn van den Burg doet in de Podcast serie Impact.Radio. Maar, dan wel met de nadruk op de uitvoering. Hoe gaan wij van praten en ambitie naar doen en uitvoeren?

Deze maal staat de vraag centraal: “Wat is het klimaat advies aan het volgende kabinet?”
Verantwoordelijk voor de verdere uitvoering van het Klimaatakkoord, getekend in 2019. Klimaatdoelstellingen van 49% CO2-reductie, kort geleden binnen de EU aangescherpt naar 55%. De vraag is hoe gaan we dat realiseren en wat is het advies aan het volgende kabinet?

Glenn van der Burg spreekt met Olaf van der Gaag, directeur Nederlandse Vereniging Duurzame Energie; Matthijs Sienot, afzwaaiend kamerlid van de D66 en o.a. verantwoordelijk energie en klimaat; Henri Bontenbal, kandidaat kamerlid voor het CDA op het gebied van energie en (voormalig) strateeg bij netbeheerder Stedin; en Roland Pechtold, CEO bij GroenLeven, marktleider in het realiseren van grootschalige zonne-energie.

script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script