Ledenbijeenkomst over energie delen groot succes!

Omdat wij energie krijgen van met elkaar energie opwekken organiseerden we afgelopen periode verschillende evenementen; onder andere de ledenbijeenkomst “Energie delen” afgelopen dinsdag 4 april.
Een mooi aantal leden kwam bijeen in ’t Ei voor een ledenbijeenkomst. Het onderwerp van deze avond was het slim delen van stroom binnen de wijk. We hebben nu namelijk de mogelijkheid om namens Sterk op Stroom onze duurzame stroom van het zonnedak met de leden te gaan delen.

Hiervoor gaat Sterk op Stroom een samenwerking aan met All in Power. De oprichter, Melvin van der Melzen, was persoonlijk aanwezig om toe te lichten waar All in Power voor staat en toe te lichten hoe de coöperatie stroom gaat aanbieden via All in Power. We zijn ingegaan op de vers chillende contractmogelijkheden die Sterk op Stroom haar leden aan wil bieden. De keuze om een dynamisch of een vast energie contract af te sluiten. Hierbij zijn de voor- en nadelen beide energiecontracten besproken en heeft Melvin uitgebreid de vele vragen van de aanwezigen beantwoord.

Hij liet zien dat dynamische energiecontracten voordelen hebben voor zowel de consument als het milieu. Het filmpje van Energie Samen legt dit heel duidelijk uit.

Al met al was de bijeenkomst zeer succesvol, wij bedanken Melvin voor zijn aanwezigheid. Sterk op Stroom is zeer verheugd op korte termijn het delen van energie met haar leden verder vorm te geven met deze nieuwe stap waarmee de coöperatieve stroom van het zonnedak aan geboden kan gaan worden aan de leden. Hiermee leveren we een bijdrage aan een duurzamere toekomst.

Ja, ik wil graag het informatieboekje.

Voor duurzame & betaalbare energie voor de vruchtenbuurt
Informatie boekje Sterk Op Stroom