Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uw zonnepanelen op een collectief zonnedak!

23 maart @ 19:30 - 21:00

Uw zonnepanelen op een collectief zonnedak!

Wil u zonnepanelen, maar is uw dak niet geschikt. Werkt de VVE-niet mee, of ziet u op tegen de rompslop? Dan heeft u nu de kans om deel te nemen aan het collectief zonnedak van coöperatie Sterk op Stroom (SOS).
Op de Aikido-school aan de Mient 277 is plaats voor een kleine 200 zonnepanelen. Leden van SOS kunnen hierin participeren, door een ‘aandeel’ te nemen in de aanleg. Ook leden met een kleine portemonnee kunnen meedoen, want we houden het instapbedrag laag.

Het collectieve zonnedak draagt bij aan een duurzame Vruchtenbuurt. Het vermindert onze afhankelijkheid van gas. En vormt een eerste stap op weg het lokaal opwekken én slim delen van duurzame opgewekt stroom in de wijk (een smart grid).

Wil u weten hoe u kunt deelnemen aan het collectieve zonnedak?
Kom dan woensdag 23 maart om 19.30 – 21.00 uur naar de Aikido-school op de Mient 277.

Fijn als u zich aanmeldt via info@sterkopstroom.nl . Dan weten we hoeveel stoelen en koffie/thee we moeten klaar zetten.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
19:30 - 21:00

Organisator

Sterk op Stroom

Locatie

Aikido-school op de Mient 277
Mient 277
Den Haag, Nederland
+ Google Maps
script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script