Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uw zonnepanelen op een collectief zonnedak!

27 juni @ 20:00 - 21:30

Bijeenkomst 9 juni 2022

Wilt u zonnepanelen, maar is uw dak niet geschikt. Werkt de VVE-niet mee, of ziet u op tegen de rompslop? Dan heeft u nu de kans om deel te nemen aan het collectief zonnedak van coöperatie Sterk op Stroom (SOS).
Op de Aikido-school aan de Mient 277 is plaats voor 166 zonnepanelen. Leden van SOS kunnen hierin participeren, door een ‘aandeel’ te nemen in de aanleg. Ook leden met een kleine portemonnee kunnen meedoen, want we houden het instapbedrag laag.

Het collectieve zonnedak draagt bij aan een duurzame Vruchtenbuurt. Het vermindert onze afhankelijkheid van gas. En vormt een eerste stap op weg het lokaal opwekken én slim delen van duurzame opgewekt stroom in de wijk (een smart grid).

Wilt u weten hoe u kunt deelnemen aan het collectieve zonnedak?
Kom dan maandag 27 juni om 20:00 uur naar het tuinpaviljoen (’t Ei) van Groene Mient. Toegang tot de tuin is via de poort naast Mient 351.

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

Sterk op Stroom

Locatie

Tuinpaviljoen t’ Ei (Groene Mient); toegankelijk via de poort naast Mient 351
Tuinpaviljoen t Ei,
Den Haag, 2564 RT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
script jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); }); /script