Sterk Op Stroom

Energiecontracten

Aanbod energiecontracten

We bieden 100% duurzame stroom aan voor eerlijk tarief middels een dynamisch contract. Sterk op Stroom werkt hierbij samen met All in Power, een 100% duurzaam energieplatform.

Dynamisch contract afsluiten

Wij zijn Sterk op Stroom: energiecoöperatie voor duurzame stoom in west Den Haag. We vinden dat energie van ons allemaal is. Daarom zorgen we er samen voor dat we zelf energie in de buurt opwekken en delen. Voor een eerlijke prijs. Zo maken we het voor iedereen makkelijker om te profiteren van lokale, groene energie. En dragen we ook ons steentje bij aan een beter klimaat. Dit alles zonder winstoogmerk.

Sterk op Stroom heeft dankzij haar leden een zonnedak gerealiseerd op de Aikido-school aan de Mient 277. Deze lokaal opgewekte duurzame stroom kunnen we nu aanbieden aan onze leden.

Slim energie delen

Energiecontract afsluiten

Voor duurzame & betaalbare energie voor de vruchtenbuurt

Energiecontract met
een dynamisch tarief

tijdelijk geen nieuwe contracten beschikbaar

Energiecontract met een
vast tarief

tijdelijk geen nieuwe contracten beschikbaar

Aanbod energiecontracten

Waarom een energiecontract bij Sterk op Stroom afsluiten

Door energie slim te delen kan aan de wens van energiegemeenschappen tegemoet gekomen worden om hun energie direct te delen met hun leden, en tegelijkertijd wordt het net ontzien. Zo kunnen we maatschappelijk kosten besparen. Een win-winsituatie voor alle partijen. Slim energiedelen is een vorm van energiedelen die gericht is op minimaal elektriciteitstransport.

Wat is een dynamisch contract?

Met een dynamisch contract krijg je een eerlijke transparante prijs. Je krijgt de marktprijs die is te vinden op https://nieuwestroom.nl/epex-apx-handelsbeurs/ of een andere site. Deze wordt één dag van te voren bekend gemaakt omdat deze afhankelijk is van de hoeveelheid zon en wind en de verwachte vraag. Op deze energiemarkt worden de prijzen per uur vastgesteld.

Wat betaal ik per kWh bij een dynamisch contract?

Je betaalt de marktprijs plus een kleine toeslag van 3 eurocent per kWh. Hiervan gaat 2,5 eurocent naar het leveringsplatform All in Power gaat en een halve cent per kWh naar Sterk op Stroom.

Welk tarief wordt gerekend bij het terugleveren met eigen zonnepanelen met een dynamische of vast contract?

Dit is mij per situatie verschillend. Neem daarvoor contact op via onderstaand contactformulier.

Krijg ik groene stroom bij een dynamisch contract?

All in Power aanvullende energie is écht groen! Hieronder zie je de samenstelling van deze stroom. Uit de grafiek blijkt dat deze stroom volledig in Nederland is geproduceerd. Dit garandeert de kwaliteit en zorgt ervoor dat de opwekking van duurzame energie in Nederland wordt gestimuleerd.

**100%**geproduceerd in NL

Ik wil eerst meer informatie, neem contact met mij op

Voor duurzame & betaalbare energie voor de vruchtenbuurt
Contact Form - Informatie Energiecontracten

Partners