Energie aanbod bij Sterk op Stroom

Sinds een aantal weken kunnen leden een energiecontract via Sterk op Stroom afsluiten bij All in Power. Ruim 25 leden ontvingen afgelopen weken een aanbod.

Inmiddels is Sterk op Stroom enkele maanden verder, sinds we de mogelijkheid hebben om onze leden een energiecontract aan te bieden ging het mooi van start. Met trots kunnen we zeggen dat al meerdere leden een energiecontract hebben afgesloten via Sterk op Stroom! Ruim 10% van de leden heeft via  aanbod@sterkopstroom.nl aangegeven interesse te hebben en heeft aanbod ontvangen. Inmiddels neemt het aantal leden dat een contract heeft gesloten afgesloten toe. Een hele mooie stap in een korte tijd.

“Het is wel heel cool om te kunnen zeggen dat ik enkel nog Haags opgewekte stroom verbruik.”
Helene Rademaker
docent Kunst

Sinds een aantal weken kunnen leden een energiecontract via Sterk op Stroom afsluiten bij All in Power. Ruim 25 leden ontvingen afgelopen weken een aanbod.

Inmiddels is Sterk op Stroom enkele maanden verder, sinds we de mogelijkheid hebben om onze leden een energiecontract aan te bieden ging het mooi van start. Met trots kunnen we zeggen dat al meerdere leden een energiecontract hebben afgesloten via Sterk op Stroom! Ruim 10% van de leden heeft via  aanbod@sterkopstroom.nl aangegeven interesse te hebben en heeft aanbod ontvangen. Inmiddels neemt het aantal leden dat een contract heeft gesloten afgesloten toe. Een hele mooie stap in een korte tijd. Met het collectieve zonnedak van “buren uit de wijk” en Sterk op Stroom wekken en leveren wij samen 100% duurzame stroom aan enkele van onze leden. We zijn best trots dat leden bereid zijn om de samenwerking met ons aan te gaan. Samen aan de lat om  duurzame stroom binnen de wijk op te wekken en te delen. Een reactie van één van de leden die een contract heeft afgesloten was de volgende. “Het is wel heel cool om te kunnen zeggen dat ik enkel nog Haags opgewekte stroom verbruik.” Dat vinden wij ook! 100% duurzame stroom lokaal op wekken en met zoveel mogelijk delen met onze leden in de wijk.

Mocht je interesse hebben in een energiecontract van Sterk op Stroom? Stuur een mail aan aanbod@sterkopstroom.nl.

Zonder winstoogmerk – Betrouwbaar – Lokaal – Eerlijk
Sterk op Stroom zet zich in om de CO2 uitstoot in West Den Haag terug te dringen. Zonder winstoogmerk. Wij werken samen met landelijke opererende platform All in Power. Samen zijn wij een betrouwbare partij. Als trotse mede-eigenaar van het eerste collectieve zonnedak in de Vruchtenbuurt bieden wij lokaal opgewekte duurzame groene stroom aan onze leden. Voor een eerlijke prijs.