Omdat wij energie krijgen van met elkaar energie opwekken organiseerden we afgelopen periode verschillende evenementen; onder andere de thema avonden “Zon op Dak” in oktober en november. 

Deze waren goed bezochte thema avonden, met als onderwerp “zon op dak” voor verschillende woningtype. Huisbezitters en huurders, wel of niet in een verenging met elkaar verbonden.
Het tuinpaviljoen van Groene Mient was telkens een prima plek om elkaar te spreken over wat er momenteel speelt, hoe de stand van zaken is rond het plaatsen van zonnepannelen op woningdaken in de Vruchtenbuurt. Wij konden specialisten het podium bieden (dank voor jullie komst!!) die bewoners kunnen ondersteunen bij het plaatsen of gezamenlijk organiseren van een zonnedak, was de Gemeente Den Haag aanwezig en informeerde wij een grote groep bewoners uit de Vruchtenbuurt.

Helaas moesten wij vanwege de Corona maatregelen enkele thema avonden afzeggen. Maar wees niet getreurd; in het nieuwe jaar zullen we deze avonden alsnog organiseren.
In het bijzonder een thema avond over een collectief Zonnedak. Hierover later meer!!

Blijf op de hoogte via onze nieuwbrief!